Spa και ευεξία

Φροντίστε το μυαλό και το σώμα σας για να αγγίξετε την αρμονία. Εμείς αγκαλιάζουμε αυτή τη φιλοσοφία σε ένα περιβάλλον αφιερωμένο στην προσωπική αναζωογόνηση και θεραπεία: το Lesante Wellness & Spa.

Προσεκτικά επιλεγμένες θεραπείες που φροντίζουν το σώμα και ηρεμούν το μυαλό σας και ένα υψηλά εκπαιδευμένο προσωπικό, σας καθοδηγούν στο ταξίδι σας προς την εσωτερική γαλήνη. Μια μεγάλη ποικιλία θεραπειών, καθώς και χρόνος για σάουνα και χαμάμ, είναι μόνο μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές στο Lesante spa. Αν αναζητάτε κάτι πολύ ιδιαίτερο, τότε επιλέξτε μια ιδιωτική συνεδρία στα VIP δωμάτιά μας, τα οποία είναι τέλεια για θεραπείες ζευγαριών και σας επιτρέπουν να μοιραστείτε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο σας με το άλλο σας μισό. Ανακαλύψτε την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, την τροπική βροχή, το Jacuzzi και το spa ποδιών, για στιγμές αναζωογόνησης.

Αν γαλήνη του πνεύματος σημαίνει για εσάς κάποιο άθλημα, στο Lesante σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως προσωπική προπόνηση και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο προκειμένου να εκπληρώσετε την ανάγκη σας για ενεργητικότητα.

 

Ωρες Λειτουργιας

Καθημερινά 10:00 – 19:00

Τηλεφωνο & email για ραντεβου

+30 26950 41330

info@lesante.gr


facilities

The Lesante Wellness & Spa, embodies our exclusive fusion of healing and commitment to full service quest satisfaction. Combining therapeutic with relaxing spa services, we ensure an unforgettable well-being experience.

treatments menu
  • Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα
  • 4 massage treatment rooms
  • Massage treatment suite
  • Sauna
  • Hamam
  • Τροπική Βροχή
  • Cold water splash
  • Σπα ποδιών
  • Εσωτερικό Θερμαινόμενο jacuzzi
  • Εξοπλισμένο Γυμναστήριο

Κωδικας συμπεριφορας

Συστασεις

Το Lesante Wellness & Spa είναι ένα spa με πλήρεις υπηρεσίες διαθέσιμες σε όλους τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου. Σας παρέχουμε ιδιωτικό ντουλαπάκι, μπουρνούζι, παντόφλες και είδη προσωπικής υγιεινής μαζί με δωρεάν προσφερόμενα φρέσκα φρούτα και εξωτικό τσάι. Ως ένδειξη ευγένειας προς τους άλλους φιλοξενούμενους, παρακαλούμε να παραμένουν κλειστά όλα τα κινητά τηλέφωνα κατά την παραμονή σας στο Spa. Επιπλέον, το Lesante Wellness & Spa Center είναι μια περιοχή στην οποία απαγορεύεται το τσιγάρο.

Ραντεβου

Συστήνεται η προκαταβολική κράτηση. Παρακαλούμε καλέστε το +30 26950 41330 αν βρίσκεστε εκτός του Ξενοδοχείου ή την εσωτερική γραμμή 170 από το δωμάτιό σας. Το όνομα και οι πληροφορίες επικοινωνίας απαιτούνται τη στιγμή της κράτησης έτσι ώστε να είναι επιβεβαιωμένη.

Κατα τη διαρκεια της θεραπειας σας

Παρακαλούμε ενημερώστε τους θεραπευτές σας αν αισθάνεστε άνετα στο spa, αν έχει πολύ ζέστη ή πολύ κρύο, ή αν η πίεση από το μασάζ είναι πολύ απαλή ή πολύ έντονη. Ο στόχος μας είναι η πλήρης χαλάρωσή σας.

Εμφανιση στο Spa

Παρακαλούμε αφαιρέστε όλα τα κοσμήματα και τον ρουχισμό, αφήνοντας μόνο τα εσώρουχά σας. Για κάποιες από τις θεραπείες, ο θεραπευτής σας θα σας προσφέρει εσώρουχα μιας χρήσης. Αν η θεραπεία σας περιλαμβάνει θεραπεία στο νερό, είναι απαραίτητο να φοράτε το μαγιό σας. Παρακαλούμε ελέγξτε αν τα τιμαλφή σας είναι κλειδωμένα στο ντουλαπάκι σας. Η διοίκηση δεν αναλαμβάνει ευθύνη για την απώλεια οποιουδήποτε προσωπικού περιουσιακού στοιχείου.

Αφιξη (Check – In)

Συνιστούμε η άφιξη σας να γίνεται τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από το πρώτο σας ραντεβού. Πριν τη θεραπεία σας θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μία φόρμα ιατρικής αξιολόγησης. Σεβόμενοι όλους τους φιλοξενούμενους και θεραπευτές του Spa, στις καθυστερημένες αφίξεις δεν θα γίνεται παράταση των προγραμματισμένων θεραπειών και θα ισχύει η πλήρης αξία της θεραπείας σας.

Πολιτικη Ακυρωσης

Ως ένδειξη ευγένειας προς τους άλλους φιλοξενούμενους και τους θεραπευτές μας, οι ακυρώσεις πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 4 ώρες πριν την ώρα του ραντεβού. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρεώνεται η πλήρης αμοιβή της υπηρεσίας.

Ηλικιακες απαιτησεις

Το Lesante Wellness & Spa Center είναι κατάλληλο για φιλοξενούμενους από 16 ετών και πάνω.